lunes, 14 de enero de 2008

Primers dies del any!!!

Empesa el any 2008 i la veritat es que els primers 10 dies no gairebé, amb una lesió al Sacre (esquena) que m’ha donat pel cul i no m’ha deixa fer res d res, però amb una visita a la meravellosa Olga la Osteopata i unes quantes manipulacions com nou i a començar a entrenar!!!
Aquet cap d setmana només he tingut partit de handbol contra els segons, el Terrassa, a casa i la veritat es q ha estat un partit molt maco on hem disfrutat tots un munt i hem acabat guanyat de 10, amb el debut de mon germà el Eduard amb 16 anys!!!

Crònica del club (http://www.handbolagramunt.org/):
“El dissabte 12 de gener el primer equip del C.H.A. va aconseguir una altra victòria amb autoritat davant el segon classificat de la lliga. El Terrassa arribava amb dues derrotes, igual que els agramuntins, i semblava, a priori, un dels partits més difícils de la temporada a casa.El bon inici defensiu de l'equip amb un parcial de 4-1 en els primers deu minuts va propiciar que els locals juguéssin amb avantatge al marcador durant tot el partit. Tant sols en una ocasió els egarencs van aconseguir empatar el marcador però a base de contraatacs els jugadors blaus van aconseguir distanciar-se tot jugant amb una alta motivació fins el xiulet del final.Complert partit del sènior masculí que es manté invicte a casa i amb aquesta victòria ascendeix fins la segona posició de la lliga i empata amb el primer (esperant el resulat d'aquest).
Abans d'iniciar el partit, el delegat de l'equip, Josep Maria Carbó, va rebre la Medalla de la Federació Catalana en reconeixement per la seva trajectòria esportiva, finalitzada per una lesió al genoll, de mans del president del C.H.A. el Sr. Antonio Figuera.
Resultat Final:C.H.A. 32 - 22 H TERRASSA
El porter Ivan Pellicer va completar el millor partit del que duem de termporada i va ser un dels artífex de la clara victòria agramuntina. Per la seva part el juvenil Eduard Areny va debutar en partit oficial amb el primer equip i va jugar durant un minuts.
Roger Perucho 7 gols, Jesus Villanueva 6 gols, Marc Buireu 5 gols, Carlos Areny 4 gols, Jordi Capitan 4 gols, Oscar Ginestà 3 gols, Albert Garcia 2 gols, Anton Maciñeira 1 gol, Marc Garrabou i Eduard Areny.
Ivan Pellicer - porter 10 aturades
Toni Sin - porter 6 aturades
Desprès del partit cap a BCN de festuqui!!!









Aquesta setmana encara q avui estic súper carregat de tot arreu, prepararé el partit de Handbol del dissabte conta l’Encamp a les 16 hores a Agramunt i la duatló del diumenge 20/01 a Alpicat, la setmana vinent us dic els resultats!!!
Bona setmana i una abraçada a tots!!!

No hay comentarios: