viernes, 28 de marzo de 2008

Setmanes del 10 al 23 de Març

Tònica de tots aquets dies a estat el genoll esquerra q m’he esta matant de dolor. Serà el retulia o adherències ??

Setmana del 10 al 16 de Març:
He anat continuant amb les meves seccions de gimnàs i poc cardio a excepció d’una hora de el·líptica el dilluns, 45 min de X-Biking dimecres i els respectius entrenaments d’handbol dimarts, dijous i divendres. Com trobo a faltar sortir a correr...

Diumenge partit d’handbol Balsareny 44 - C.H. Agramunt 39, crònica:
Partit sense defenses on sempre varem estar x sota de un o dos però amb possibilitats de guanyar en tot moment el partit. Però al meu punt de vista a part de la pajara dels primers 10 minuts (diumenge al matí això sempre ho paguem) ens va faltar creure en q podíem guanyar ja que faltaven tres minuts o així i anàvem un per sota. En conclusió varem perdre i la fase s’allunya una miqueta més encara q no es impossible pq queden molts punts o això vull creure jo.
S’acaba la setmana amb més mal de genoll si cap i esperant la setmana santa en la q me tocarà fer repòs.

Setmana del 17 al 23 de Març (Plans a mitges):
El dimecres ja començo les mini-vacances i m’hen vaig a fer amb la meva estimada Montse el Congost de Mont-Remei, però el dia s’aixeca amb ganes de fastidiar-me el primer dia de vacances o sigui q boira pluja i més pluja, en resum caminem dos horetes i tornem, ho deixem per un altre dia. A la nit marxem amb el Alex (alias Ruso) cap a la casa de Colonies de Bastanis per l’endemà fer el Cadí.
Dijous ens alcem amb l’objectiu del Cadí, amb algo de ressaca ja que varem aprofitar la nit, però el guarda del refugi ens diu q sinó portem grampons i piolet millor no provar-ho ja q havia nevat força i amb el fred s’havia congelat tot. Encara així varem trobar una alternativa i farem fer els Prats del Cadí que és força light però molt bonic. A la nit a treballar al pub (Kronic d’Agramunt).




Divendres amb tota la colla marxem cap a Olot tres dies a la Fageda d’en Jorda. Però com la resta d dies tb limitats pel temps ja q a mitja caminada per la ruta dels volcans va començar a pedregar hi ha ploure. Després a la nit a nevar súper fort i la resta d dies pluja i mal temps. Però va estar força b ja q la companyia era molt bona.

Tots els dies el genoll m’anava putejant, deuria ser les inclemències del temps una senyal pq descanses???
La setmana q be no tinc res d’especial a part del partit d’handbol C.H. Agramunt-Berga a les 17:30 a Agramunt (partit calentet) q no podem perdre, siusplau!!! Ah, i dimecres 26 hora a la meravellosa osteopata, Olga, que espero amb candeletes.

1 comentario:

Marcelo dijo...

que tal Carles,veig que no pares!
vaja makina estàs fet!

vas anar a la trekko de diumenge passat?

jo espero anar a l'ùltima de santes creus.

salut,i segueix aixì !!!