martes, 4 de marzo de 2008

Setmanes del 18 de Febrer al 2 Març del 2.008.

Setmana del 18 al 24 de Febrer: Aquesta setmana sense jornada d’handbol i amb la meta d’arribar al cap de setmana per la cursa de la Vall Fosca el més fresc possible. O sigui entrenos de musculació com sempre, pq encara q no hi ha lliga no podem perdre el to, i algo de bici estàtica i el·líptica. Tot anava b fins q porto les plantilles arreglar a la podòloga el dijous i no se m’acut res més (mira q soc ruc no n’aprendré mai) q sortir a córrer una estona el divendres. Una estona com sinó ens coneguéssim tota la setmana sense córrer tenia el mono i m’animo i faig 22km. D’Agramunt per la banqueta del canal fins a Castellserà i continuo per la banqueta del canal fins trobar el pont q dona al Pilar d’Almenara i un altre cop a Agramunt. Resultat: 22Km en 1:50 min amb 15 min amb varius gossos a darrera perseguint-me(haig de comprar-me urgentment un “aullanta” gossos, o sigui q si algú coneix algun bo agrairé el consell), els peus llagats, els tendons dels peus inflamats al no portar les plantilles, i el q fot més la carrera de la Vall Fosca fins l’any q b.
Setmana del 25 de Febrer al 2 de Març: Aquesta setmana tampoc tinc jornada de handbol i l’objectiu es la treko de Vallbona de les Monges. No puc córrer pq tinc els tendons inflamats o sigui dilluns, dimarts i dimecres faig una mitja d 35km de bici cada dia i dijous 30min de el·líptica i descans fins diumenge. En teoria pq dissabte me enredo, com no, i m’hen vaig a esquiar a Vall Nord.


Ruta de 3okm amb el Joan x les contrades Tàrrega

Esquí a Vall Nord. Començat x la esquerra: Tonet, Jovell, jo, Mireia, Carreño i el Sisco

Arriba diumenge “la treko”, i marxem una bona expedició, aquet cop d’Agramunt, Tàrrega i Sant Martí de Malda formant tres equips i tots en la categoria blava.
-1er equip format pel Sisco, Jose i el Alex.
-2on equip format per la Marta, Núria, la Mireia i el Sergi
-I 3er equip format pel Victor i jo (els germans Areny) en el format família. No arribaven d la millor forma possible ja q jo no havia pogut correr en tota la setmana i el dia abans havia anat a esquiar(son les típiques escusses d sempre jejejej) i a part mon germà el Victor(l’anima de l’equip pq es el q sap llegir el mapa, jo només faig de gos q va a buscar les fites) havia estat ingressat per un atac de apendicitis el dimecres (això ja es més serio). Comencem la prova gairebé a les 11 del matí i força b fins més de la meitat q ens perdem 20min i mon germà comença a sentir molèsties a la panxa. Però encara amb tot això aconseguim acabar amb 1hora 39min i 32 seg en segona posició de nostra categoria.

L'entrega dels trofeus-gerros de la categoria blava familia. D'esquerra a dreta de dalt a baix: Jose, Alex, jo, Sisco, Mire, Sergi, Marta, Victor i la Núria. Quin goig q fem.


Objectius per la setmana vinent:
Dissabte 8/3: partit d’handbol C.H.Agramunt-O.A.R. Gracia de Sabadell (ttp://www.handbolagramunt.org/) No podem fallar si volem continuar aspirant a la fase d’ascens a segona.
Diumenge 9/03: Eternal Running a Sitges (http://www.asicseternalrunning.es/)


Fins aviat, salud i força!!!



3 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Hola Carles, ja veus, m'acabo de pasar pel teu blog y veig que fas de tot! No hi ha cap disciplina que se't resisteixi. Ben fet!
Per cert, l'equip contra el que jugueu el dissabte (l'OAR Gràcia) està entrenat per un company de feina meu (Josep Espar, el germà del Xesco). Molta sort!

Marcelo dijo...

que tal Carles, vaig decidir anar a la Marató de BCN a fer pinya amb els companys que la disputaven.

ara miraré el calendari de la trekko i veuré quina puc fer.

felicitats pel pòdium!

robert mayoral dijo...

ostres aquesta setmana hi ha handbol amb els meus paisans...qui guanyarà????jejeje, sort a l'Eternal!