viernes, 22 de febrero de 2008

Setmanes del 28 de Gener al 17 de Febrer del 2.008.

Bones a tots, ara feia temps q no actualitzava però wueno ja vaig dir q el Carnaval d’Agramunt era molt bestia i passa facturà i si a més a més li sumes q el dimarts anem sempre al Carnaval de Sitges pues el resultat és desastrós però satisfactori. Aquestes setmanes tampoc he parat amb entrenos de tot tipus i molt gimnàs però sense cap ordre aparent ni cap carrera ni competició a més a més del handbol. Los resultats del handbol han estat:
01-02-08--> C.H.Agramunt 26 - 28 H ALCARRÀS
Crònica (de www.handbolagramunt.org)
“Nervis. Aquesta paraula podria definir el partit que es va jugar el passat divendres a Agramunt. Els locals, amb la pressió de continuar invictes a casa, van trobar un Alcarràs molt ben posicionat i amb jugadors d'alta qualitat. La defensa blava va tenir problemes durant tota la primera meitat per a controlar un atac, dels del Segrià, que combinava una bona primera línia amb bons moviments del pivot i bones finalitzacions d'extrem. El 14 - 17 del descans encara deixava les coses obertes. En la represa, els agramuntins van trobar l'equilibri defensiu, fet que els va portar a encaixar menys gols, però la precipitació en atac va fer que no s'acabés de consumar una remuntada que va estar en les seves mans en el 26 - 27 del minut 55 de partit. Les excel·lents aturades de l'Ivan Pellicer en els minuts finals van permetre als blaus optar a la victòria fins els darrers segons. La imatge de l'equip, però, va ser molt bona, sobretot durant la segona part. El partit va tenir minuts d'autèntica emoció gràcies al bon joc dels dos únics equips lleidatans de la categoria. L'Alcarràs acaba la primera volta com a lider amb 18 punts mentre que els d'Agramunt acaben 6ens a quatre punts dels primers i a només 1 punt de les posicions d'ascens. Tot obert de cara a una segona volta que promet molta emoció.
09-02-08--> C.H.Agramunt 33 - 26 CH IGUALADA
23-02-08--> H RIPOLLET 24 - 34 C.H.Agramunt
Crònica (de www.handbolagramunt.org)
“Els jugadors agramuntins jugaven el partit força tard el dissabte passat, a les 20:30h al Pavelló Poliesportiu de Ripollet. L'equip hi anava força confiat donada la diferència en la classificació respecte ambdós equips. Pot ser per això la primera part va ser molt igualada i els de la Ribera del Sió no van poder anar-se'n del marcador amb un ajustat 15-16 a la mitja part. En la represa l'equip agramuntí va millorar molt, sobretot en l'aspecte defensiu, i els jugadors van començar a exercir la seva superioritat en les jugades d'atac. Sens dubte, les aturades decisives de l'Ivan Pellicer van empenyer l'equip endavant durant la segona part. En aquest partit va debutar un nou fitxatge de l'equip per al que queda de temporada, l'Aleix Ramon, jugador del C.H.A. durant molts anys s'ha incorporat al club després de 3 temporades d'absència. El dissabte ja va poder disposar d'alguns minuts i va començar amb molt bon peu. D'aquesta manera l'equip es situa un altre cop en posicions de fase d'ascens a 1 punt del tercer i a 4 del primer. Ara el sènior masculí té dues jornades de descans. De moment la primera setmana de descans l'equip aprofitarà per celebrar una calçotada amb tots els components del primer equip”

Ara al handbol dues setmanes de descans. Pròxim objectius:
24/02 Cursa de la Vall Fosca (29Km) (http://www.tagamanent.org/) encara q ho veig difícil x un petit esquinç al turmell esquerra.
02/03 Treko de Vallbona de les Monges (http://www.trekorientacio.com/)
09/03 Eternal Running a Sitges (http://www.asicseternalrunning.es/)

Us tindre informats aviat!!! Salut i força!!!
Hos deixo algunes fotos del carnaval on vam quedar 4ats d'uns 40!!!
Les bruixes d'or!!! Cada any son més gent .... ... i més grans, encara q no ho sembli!!!
4ats classificats!!! Aquí ja falten complements!jejejej!!!
Aquí al Carnaval de Sitges, abans de disfraçans i aborda els pubs!!

1 comentario:

robert mayoral dijo...

Home per nedar 750 m.,del tirón no té gaire dificultat...entrenar, entrenar i entrenar, pulir una mica la tècnica, molt important, i fer metres, i metres i més metres...un cop es tingui el cos adaptat començar amb alguna sèrie, per anar afinant el crono...però bueno senzill, començar a nedar amb 1000 metres i després sesions de 1500 i anar fent...si et serveix de consol i referència en el meu primer tri sprint, vaig sortir últim de l'aigua amb més de 20 minuts....i ara en 10 i escaig els faig!!