viernes, 28 de marzo de 2008

Setmanes del 10 al 23 de Març

Tònica de tots aquets dies a estat el genoll esquerra q m’he esta matant de dolor. Serà el retulia o adherències ??

Setmana del 10 al 16 de Març:
He anat continuant amb les meves seccions de gimnàs i poc cardio a excepció d’una hora de el·líptica el dilluns, 45 min de X-Biking dimecres i els respectius entrenaments d’handbol dimarts, dijous i divendres. Com trobo a faltar sortir a correr...

Diumenge partit d’handbol Balsareny 44 - C.H. Agramunt 39, crònica:
Partit sense defenses on sempre varem estar x sota de un o dos però amb possibilitats de guanyar en tot moment el partit. Però al meu punt de vista a part de la pajara dels primers 10 minuts (diumenge al matí això sempre ho paguem) ens va faltar creure en q podíem guanyar ja que faltaven tres minuts o així i anàvem un per sota. En conclusió varem perdre i la fase s’allunya una miqueta més encara q no es impossible pq queden molts punts o això vull creure jo.
S’acaba la setmana amb més mal de genoll si cap i esperant la setmana santa en la q me tocarà fer repòs.

Setmana del 17 al 23 de Març (Plans a mitges):
El dimecres ja començo les mini-vacances i m’hen vaig a fer amb la meva estimada Montse el Congost de Mont-Remei, però el dia s’aixeca amb ganes de fastidiar-me el primer dia de vacances o sigui q boira pluja i més pluja, en resum caminem dos horetes i tornem, ho deixem per un altre dia. A la nit marxem amb el Alex (alias Ruso) cap a la casa de Colonies de Bastanis per l’endemà fer el Cadí.
Dijous ens alcem amb l’objectiu del Cadí, amb algo de ressaca ja que varem aprofitar la nit, però el guarda del refugi ens diu q sinó portem grampons i piolet millor no provar-ho ja q havia nevat força i amb el fred s’havia congelat tot. Encara així varem trobar una alternativa i farem fer els Prats del Cadí que és força light però molt bonic. A la nit a treballar al pub (Kronic d’Agramunt).




Divendres amb tota la colla marxem cap a Olot tres dies a la Fageda d’en Jorda. Però com la resta d dies tb limitats pel temps ja q a mitja caminada per la ruta dels volcans va començar a pedregar hi ha ploure. Després a la nit a nevar súper fort i la resta d dies pluja i mal temps. Però va estar força b ja q la companyia era molt bona.

Tots els dies el genoll m’anava putejant, deuria ser les inclemències del temps una senyal pq descanses???
La setmana q be no tinc res d’especial a part del partit d’handbol C.H. Agramunt-Berga a les 17:30 a Agramunt (partit calentet) q no podem perdre, siusplau!!! Ah, i dimecres 26 hora a la meravellosa osteopata, Olga, que espero amb candeletes.

martes, 11 de marzo de 2008

Setmana del 3 al 9 de Març de 2.008

UNA DE CAL I UNA D’ARENA. (No es una cançó no, son els resultats del cap de setmana)

La setmana d’entrenament molt light, de recuperació, a part de les hores d musculació al gimnàs (de 8 a 9 hores setmanals), els entrenaments de handbol (4 hores setmanals) i dimecres 45min de X-Biking. I el cap de setmana:

- Dissabte 08-09-08.-Partit d’handbol- C.H.Agramunt 24-O.A.R. Gracia de Sabadell 27. Crònica:
No podíem fallar cap partit a casa i a la primera de canvi perdem. Partit desastrós per part nostra en el q a la primera part ha estat molt igualada(amb un pel de mala sort potser) amb petites diferències pels dos equips, i s'ha arribat al descans amb empat a 10 al marcador. A la segona part ells van jugar força més intel·ligent q nosaltres i nosaltres no varem saber resoldre cap adversitat q ens ficaven al partit xocant i caient en tots els seus paranys. Potser el nostre pitjor partit de l’any, una llàstima i molt dolgut. Però soc optimista per naturalesa i no dono per perdut arribar a la fase d’ascens encara q no serà fàcil.

Els nous xandalls.

Consignes del mister abans d’empesar el partit.

- Diumenge 09-03-08.- Eternal Running a Sitges:
Encara amb el partit del dia abans al cap i alguns cops al cul i cuixa arribo a Sitges i me trobo amb el Sisco, David, Francesc i tb el Noro q anava amb dos amics més. La veritat es q la idea era no marca’m cap meta ja q l’any passat vaig acabar 6è i era difícil supera-ho. Crònica:
A la sortida començo a situant-me a darrera de la gent per no començar fort però la intensió me dura varis minuts pq acabo començant la cursa a la segona fila amb la escuca de q així faré el circuït americà el més ràpid possible i saltar-me la cua de gent (402 participant q van finalitzar).
Desprès del circuit americà (d’aquí surto dels 15è primers no tinc remei) ve un tros de muntanya q trencava a molt corredors de pista i pla, seguit de corriolets de baixada per un bosquet (aquet tros molt xulo i surto d’aquí 4at), desprès asfalt fins arribar al passeig marítim (aquí saben q vaig 4at lo d’anar a passar al matí se’n va a la merda, o sigui q a patir hi ha tope fins al final), de asfalt no gaires, 2km aprox., pels q confiaven arribar al asfalt per agafar ritme malament pq tot seguit arriba la platja amb les internades a l’arena i l’aigua i nadó de illeta a illeta (si si, nada ja q la marea estava alta i no es tocava de peus a terra). Per acabar fins arribar de nou al circuit d’obstacles un tros de platja i un altre de codines i per acabar un altre tom al circuit q amb l’esforç de tot el trajecte es feia costos. RESULTAT FINAL 4at classificat!!!, vaig tindre desde l’asfalt al 3er classificat tota l’estona entre 200 i 400 metres però no vaig poder agafar-lo, una altra vegada serà.

POS, DORSAL, ATLETA, TIEMPO i MEDIA
1, 1, CARDONA TORRES, IGNACIO, 00:43:38 a 00:04:21
2, 13 GARCIA BARRAGAN, JOSE MANUEL, 00:44:29 a 00:04:26
3, 155, GARANTO FAJO, VICTOR MANUEL, 00:51:03 a 00:05:06
4, 174, ARENY VARGAS, CARLOS, 00:51:52 a 00:05:11
5, 140, REDORTA VIVES, ADRIA, 00:53:04 a 00:05:18
6, 150, RAGA JORT, ANTONIO, 00:53:24 a 00:05:20
97, 119, MENDOZA BARBERO, SISCO, 01:19:46 00:07:58
167, 80, ARGILES BURGUES, FRANCESC, 01:32:35 a 00:09:15
214, 120, DELGADO VILLALBA, DAVID, 01:41:32 a 00:10:09

El circuit al començament.


El troç final de l'aigua.

Lluitan contra els últims metres d'aigua!!!!

Tros de platja de codines fins arribar al circuit.


Entrega de trofeus. 1er de la meva categoria i 4at de la general.

De esquerra a dreta: Sisco, David, jo i el Francesc.

El cap de setmana vinent no se encara quan jugo, depenent del dia farem una cosa o una altra.
Salutacions a tots, salut i força!!!

martes, 4 de marzo de 2008

Setmanes del 18 de Febrer al 2 Març del 2.008.

Setmana del 18 al 24 de Febrer: Aquesta setmana sense jornada d’handbol i amb la meta d’arribar al cap de setmana per la cursa de la Vall Fosca el més fresc possible. O sigui entrenos de musculació com sempre, pq encara q no hi ha lliga no podem perdre el to, i algo de bici estàtica i el·líptica. Tot anava b fins q porto les plantilles arreglar a la podòloga el dijous i no se m’acut res més (mira q soc ruc no n’aprendré mai) q sortir a córrer una estona el divendres. Una estona com sinó ens coneguéssim tota la setmana sense córrer tenia el mono i m’animo i faig 22km. D’Agramunt per la banqueta del canal fins a Castellserà i continuo per la banqueta del canal fins trobar el pont q dona al Pilar d’Almenara i un altre cop a Agramunt. Resultat: 22Km en 1:50 min amb 15 min amb varius gossos a darrera perseguint-me(haig de comprar-me urgentment un “aullanta” gossos, o sigui q si algú coneix algun bo agrairé el consell), els peus llagats, els tendons dels peus inflamats al no portar les plantilles, i el q fot més la carrera de la Vall Fosca fins l’any q b.
Setmana del 25 de Febrer al 2 de Març: Aquesta setmana tampoc tinc jornada de handbol i l’objectiu es la treko de Vallbona de les Monges. No puc córrer pq tinc els tendons inflamats o sigui dilluns, dimarts i dimecres faig una mitja d 35km de bici cada dia i dijous 30min de el·líptica i descans fins diumenge. En teoria pq dissabte me enredo, com no, i m’hen vaig a esquiar a Vall Nord.


Ruta de 3okm amb el Joan x les contrades Tàrrega

Esquí a Vall Nord. Començat x la esquerra: Tonet, Jovell, jo, Mireia, Carreño i el Sisco

Arriba diumenge “la treko”, i marxem una bona expedició, aquet cop d’Agramunt, Tàrrega i Sant Martí de Malda formant tres equips i tots en la categoria blava.
-1er equip format pel Sisco, Jose i el Alex.
-2on equip format per la Marta, Núria, la Mireia i el Sergi
-I 3er equip format pel Victor i jo (els germans Areny) en el format família. No arribaven d la millor forma possible ja q jo no havia pogut correr en tota la setmana i el dia abans havia anat a esquiar(son les típiques escusses d sempre jejejej) i a part mon germà el Victor(l’anima de l’equip pq es el q sap llegir el mapa, jo només faig de gos q va a buscar les fites) havia estat ingressat per un atac de apendicitis el dimecres (això ja es més serio). Comencem la prova gairebé a les 11 del matí i força b fins més de la meitat q ens perdem 20min i mon germà comença a sentir molèsties a la panxa. Però encara amb tot això aconseguim acabar amb 1hora 39min i 32 seg en segona posició de nostra categoria.

L'entrega dels trofeus-gerros de la categoria blava familia. D'esquerra a dreta de dalt a baix: Jose, Alex, jo, Sisco, Mire, Sergi, Marta, Victor i la Núria. Quin goig q fem.


Objectius per la setmana vinent:
Dissabte 8/3: partit d’handbol C.H.Agramunt-O.A.R. Gracia de Sabadell (ttp://www.handbolagramunt.org/) No podem fallar si volem continuar aspirant a la fase d’ascens a segona.
Diumenge 9/03: Eternal Running a Sitges (http://www.asicseternalrunning.es/)


Fins aviat, salud i força!!!